top icon
Επικαιρότητα

Opel: σε σταθερή τροχιά το 2018

Το 2018 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Opel, γεμάτη ενέργεια. Ταυτόχρονα ήταν το έτος που η εταιρεία έθεσε τις βάσεις για βιώσιμη επιτυχία με το στρατηγικό σχέδιο PACE!.

 

Ως μέλος του Groupe PSA, η Opel γίνεται οικονομικά αποδοτική, ηλεκτρική και παγκόσμια. Βρέθηκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, που ξεκίνησε δυναμικά την άνοιξη με το λανσάρισμα του Corsa GSi: πρόκειται για ένα πύραυλο-τσέπης που, πέρα από την οδηγική απόλαυση, προσφέρει και προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία και συμμορφώνεται με το αυστηρό πρότυπο Euro 6d-TEMP (κατανάλωση NEDC, l/100 km: 8,0-7,7 στην πόλη, 5,5-5,1 εκτός πόλης, 6,4-6,0 στο μικτό κύκλο, εκπομπές CO2 g/km 147-138 στο μικτό κύκλο[1],[2]).

Συγκριτικά με το Corsa GSi, το νέο Opel Combo εντυπωσιάζει επίσης, όχι με τις επιδόσεις, αλλά με τους χώρους του. Η επιβατική έκδοση Combo Life κυκλοφόρησε πρώτη, με δύο μεταξόνια, μέχρι επτά θέσεις και συστήματα υποστήριξης οδηγού που, μέχρι σήμερα, εμφανίζονταν μόνο σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το Combo Cargo αποκαλύφθηκε στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Ανόβερο, όπου στέφθηκε International Van Of The Year 2019. Το Combo Cargo εξελίχθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της επιβατικής έκδοσης Combo Life, αλλά αυτό το LCV απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζονται ένα συμπαγές van για τη μεταφορά φορτίων, εργαλείων ή εξοπλισμού.

Το Opel GT X Experimental δίνει μία γεύση των επερχόμενων μοντέλων της εταιρείας. Με μήκος μόλις 4,06 m, πέντε πόρτες και coupé γραμμή, το συμπαγές, πλήρως ηλεκτρικό SUV είναι γεμάτο ιδέες και τεχνολογίες. Ενσαρκώνει τις αξίες της Opel ως μιας μάρκας γερμανικής, προσιτής και συναρπαστικής στην πιο τολμηρή και μινιμαλιστική μορφή της μέχρι σήμερα. Τα Opel Compass και Opel Vizor συμβολίζουν την τάση για το 2019 και ακόμα πιο μακριά, πιστά στο μότο το μέλλον ανήκει σε όλους._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ