top icon
Κόσμος

Pack Tecnico by Fiat Professional

Εστιάζοντας στις ανάγκες των επαγγελματιών, η Fiat Professional δημιούργησε το Pack Tecnico, ένα έξυπνο πακέτο εξοπλισμού που είναι διαθέσιμο στα Fiorino και Doblo, αλλά και στο νέο Scudo.

Αποτελώντας την πρώτη μάρκα στον κόσμο που δημιουργήθηκε για την προσφορά μοντέλων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τους επαγγελματίες, η Fiat Professional, διαχρονικά δημιουργεί λύσεις που κάνουν ευκολότερη, αποδοτικότερη και ασφαλέστερη τη χρήση των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Pack Tecnico by Fiat Professional

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat Professional δημιούργησε το Pack Tecnico, ένα έξυπνο πακέτο εργοστασιακού εξοπλισμού, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνει ο επαγγελματίας, αποτελώντας μια απόλυτα προσαρμοσμένη λύση και στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Αξιοποιώντας δεδομένα από την πώληση και χρήση των μοντέλων της, η Fiat Professional εστίασε στα σημεία που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τον κάθε επαγγελματία, με βάση το μοντέλο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του. Με αυτό τον τρόπο, τα δημοφιλή Fiorino και Doblo, αλλά και το νέο Scudo που μόλις παρουσιάστηκε, είναι διαθέσιμα με το Pack Tecnico.

Pack Tecnico by Fiat Professional

Με κοινό παρονομαστή την ασφάλεια και την άνεση, το Pack Tecnico -ανάλογα με το μοντέλο- περιλαμβάνει στοιχεία όπως οι προβολείς ομίχλης, η διπλή πίσω πόρτα με τζάμι και το διαχωριστικό με τζάμι ή πλέγμα, αλλά και πρακτικές λύσεις, όπως η προστατευτική επένδυση του χώρου φόρτωσης, τα αναδιπλούμενα καθίσματα για ευκολότερη φόρτωση και δημιουργία χώρου εργασίας στην καμπίνα, ή ακόμα και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με λειτουργία πλοήγησης.

Pack Tecnico by Fiat Professional

Με την προσθήκη του Pack Τecnico, τα μοντέλα της Fiat Professional προσφέρουν ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο πακέτο που αναβαθμίζει περαιτέρω τις δυνατότητές τους, αλλά και το εξαιρετικό value-for-money που τα διακρίνει. Παράλληλα με το Pack Tecnico, η Fiat Professional προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών και παροχών που εξασφαλίζουν το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης για όλους τους επαγγελματίες κατά την αγορά, αλλά και τη χρήση του οχήματος τους. Αυτές περιλαμβάνουν προνομιακές λύσεις χρηματοδότησης και με άτοκο πρόγραμμα, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδική βοήθειας, αλλά και περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους χωρίς χρέωση μέσω του προγράμματος MOPAR Check-Up.

Τα Fiorino, Doblo και το νέο Scudo, είναι άμεσα διαθέσιμα με το Pack Tecnico μέσου του επίσημου δικτύου διανομέων της Fiat Professional ανά την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ