top icon
Κόσμος

Παρακολουθώντας ποδοσφαιρικό αγώνα στη BMW Σειρά 7

Η μεγάλη οθόνη των 31,3 ιντσών στη νέα BMW Σειρά 7 παρέχει τη δυνατότητα προβολής ποδοσφαιρικού αγώνα σε ζωντανή μετάδοση, αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο άνεσης σε κορυφαίο.

Ανέσεις ανάλογες με αυτές που προσφέρει το σαλόνι του σπιτιού, παρέχει η νέα BMW Σειρά 7 και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς αγώνα ποδοσφαίρου σε ζωντανή μετάδοση, στην τεράστια οθόνη των 31,3 ιντσών που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Και αν το να παρακολουθεί κανείς εκπομπές ή κάτι παρόμοιο στο αυτοκίνητο δεν είναι εντελώς νέο, καθώς το προσφέρουν κάποιοι κατασκευαστές υπό ορισμένες συνθήκες, όταν για παράδειγμα το αυτοκίνητο είναι σταματημένο ή έχοντας οθόνες μόνο για τους επιβάτες, η BMW πάει αυτή την υπηρεσία-παροχή σε άλλο επίπεδο.

Από τις αρχές του έτους η BMW σύναψε συνεργασία με την DFL (Deutsche Fudball Liga) και έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έφερε στο αυτοκίνητο το ποδόσφαιρο της γερμανικής Bundesliga. Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με επιλεγμένο περιεχόμενο και ζωντανές μεταδόσεις παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα σε κατόχους της νέας BMW Σειρά 7.

Σε αυτή τη φάση αφορά τις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Αυτοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες στην κυρτή οθόνη Curved Display όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Στο επόμενο βήμα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το θέαμα από τη μεγάλη οθόνη των 31,3 ιντσών που βρίσκεται στο πίσω μέρος και μετατρέπει τα πίσω καθίσματα της νέας 7άρας, σε θέσει πρώτης σειράς στο γήπεδο.

Η υπηρεσία της BMW σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες όπως: Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα, Κάτω Χώρες, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ.

BMW Σειρά 7

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ