top icon
Επικαιρότητα

«Παράταση» δύο ετών για το Ford GT

Οι αμερικανοί αποφάσισαν να κατασκευάσουν 500 επιπλέον αντίτυπα του νέου τους υπερ-κουπέ.

Ο αρχικός σχεδιασμός της Ford περιελάμβανε την κατασκευή 500 μόλις GT στο εργοστάσιο Markham που βρίσκεται στο Οντάριο του Καναδά – 250 μέσα στο 2016 και 250 μέχρι και το πέρας του 2017. Ωστόσο, η απρόσμενα(;) υψηλή ζήτηση (σ.σ.: θυμίζουμε πως μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, η Ford έλαβε επισήμως 6.506 αιτήσεις ενδιαφέροντος για την αγορά του αυτοκινήτου) φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη της Ford για ακόμα περισσότερες πωλήσεις και εισπράξεις, ασφαλώς, μιας και η διόλου ευκαταφρόνητη τιμή του αυτοκινήτου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν αναμένεται να «κατέβει» κάτω από τα 400.000 δολάρια.

«Μιας και δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε αυτοκίνητα για όλους όσοι επέδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά του Ford GT, αποφασίσαμε να αυξήσουμε την παραγωγή προκειμένου να καλύψουμε τους πιο πιστούς πρεσβευτές της μάρκας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Ford erformance η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ford, Raj Nair, απ’ όλους τους αιτούντες, το 89% έχει ήδη στην κατοχή του κάποιο μοντέλο της εταιρείας, ενώ το 69% μια ή και περισσότερες από τις παλαιότερες εκδοχές του θρυλικού κουπέ της._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ