top icon
Επικαιρότητα

Περιοδεία σε 114 πόλεις για τη νέα Lamborghini Urus (+26 photos)

Το νέο super-SUV της ιταλικής εταιρείες περιηγήθηκε σε 114 πόλεις της υφηλίου προκειμένου οι δυνητικοί πελάτες του να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί του.

Η Lamborghini, όπως και πολλοί άλλοι κατασκευαστές του είδους, έκανε πέρσι την… επανάστασή της παρουσιάζοντας το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της μετά την εμβληματική LM002, που σημειωτέον κυκλοφόρησε σε μόλις 328 αντίτυπα από το 1986, όταν και αποκαλύφτηκε στο κοινό, έως το 1993, όταν και απεσύρθη οριστικά. Ελάχιστες μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας Urus, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας αποφάσισαν να περιηγηθούν ανά τον κόσμο με το νέο super-SUV τους, έτσι ώστε οι εκλεκτοί πελάτες της μάρκας, αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκτός… οικογενείας, να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Lamborghini Urus θα «μπει» στους αγώνες

Το ταξίδι διήρκησε τέσσερις ολόκληρους μήνες, με τις καλογυαλισμένες Urus να περνούν από τέσσερις ηπείρους και συνολικά 114 πόλεις «μέσα» από τα χέρια περισσότερων από 8.500 καλεσμένων της ιταλικής εταιρείας, πελατών, εκπροσώπων του Τύπου αλλά και διαφόρων celebrities.

Διαβάστε επίσης: Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι πωλήσει της Lamborghini Urus

Θυμίζουμε πως στη νέα Lamborghini Urus (διαβάστε εδώ αναλυτικά το πλήρες τεχνικό προφίλ της) την κίνηση εξασφαλίζει ένας γερμανικής καταγωγής 4λιτρος twin turbo V8 κινητήρας των Porsche/Audi, ο οποίος είναι ρυθμισμένος ειδικά για την περίσταση ώστε να αποδίδει 650 ίππους στις 6.800 σ.α.λ. και ροπή 850 Nm από τις 2.240 έως και τις 4.500 σ.α.λ., τιμές που εξασφαλίζουν επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 3,6 δλ., 0-200 χλμ./ώρα σε 12,8 δλ. και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus θέλει το ρεκόρ στο Nurburgring

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ