top icon
Επικαιρότητα

«Περιπετειώδες» Kia Soul’ster

Η Kia παρουσίασε στο Ντιτρόιτ το Soul’ster, το οποίο βασίζεται στο Soul αλλά ο χαρακτήρας του έχει άλλο προσανατολισμό.

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στο Ντιτρόιτ το Soul’ster το οποίο βασίζεται στο Soul αλλά είναι εμφανές ότι ο χαρακτήρας του έχει ένα πιο «περιπετειώδη» προσανατολισμό, που απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό.
 
Το μοντέλο διακρίνεται για το σχεδιασμό του, εντός και εκτός. Στο εσωτερικό του, πέρα από το φουτουριστικό ταμπλό συναντάμε τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα, εκ των οποίων τα δύο πίσω αναδιπλώνονται πλήρως, αυξάνοντας έτσι τις μεταφορικές δυνατότητες του χώρου αποσκευών.
 
Την ιδιαίτερη εξωτερική του εμφάνιση συμπληρώνουν δύο χρωμιωμένες εξατμίσεις, καθώς και εκλεπτυσμένης σχεδίασης φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση ενός μπλε κρυστάλλου κατά μήκος των εμπρός φωτιστικών σωμάτων αλλά και στους προβολείς ομίχλης.
 
Τα μηχανικά σύνολα τα οποία έχουν επιλεγεί είναι τέσσερα: 1.6 λίτρων απόδοσης 120 ίππων με 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, 2.0 λίτρων απόδοσης 140 ίππων με δυνατότητα επιλογής δύο κιβωτίων ενός 5ταχυτου χειροκίνητου και 4τάχυτου αυτόματου, έναν ακόμη 1.6 λίτρων με 124 ίππους και έναν πετρελαίου με υπερτροφόδοτη. _Β.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ