top icon
Κόσμος

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο VW Amarok

Η VW αποκαλύπτει σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες γα το νέο Amarok, το οποίο θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Το νέο VW Amarok, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα μέσα στη χρονιά και θα είναι εμπορικά διαθέσιμο στις κατά τόπου αγορές στα τέλη του 2022, έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Ford αποτελώντας επί της ουσίας μια διαφορετική παραλλαγή τbου Ranger.

Παρά τη «μεταμφίεση» των πρωτοτύπων που απεικονίζονται στις επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου τις οποίες η VW έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, διακριτές στο έμπειρο μάτι είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματος. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος του νέου Amarok φτάνει πλέον στα 5.350 χλστ., αριθμός αυξημένος κατά 100 χλστ. σε σχέση με το παρελθόν.

VW Amarok

Την ίδια στιγμή, το μεταξόνιο του νέου pick-up μοντέλου των Γερμανών «σκαρφάλωσε» στα 3.270 χλστ., αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 175 χλστ. Το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται πλέον τους 1,2 τόνους με τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης να φτάνει με τη σειρά της στους 3,5 τόνους σε περισσότερες πλέον εκδόσεις. Καθώς το μεταξόνιο του νέου Amarok έχει διευρυνθεί περισσότερο από το συνολικό του μήκος, οι πρόβολοι του αμαξώματος είναι τώρα μικρότεροι, γεγονός που έχει θετική επίδραση στην ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου.

VW Amarok

Ανάλογα με την εκάστοτε αγορά, οι διαθέσιμες μονάδες κίνησης θα είναι ένας βενζινοκινητήρας και έως τέσσερις διαφορετικοί ντίζελ, με τέσσερις έως έξι κυλίνδρους και κυβισμό από 2,0 έως 3,0 λίτρα – προαιρετικά με κίνηση στους πίσω τροχούς, ή κατ’ επιλογή ή μόνιμα σε όλους τους τροχούς. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι το νέο Amarok θα διατίθεται σε πιο πλούσιες εκδόσεις με έως και 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, εκ των οποίων πάνω από τα 20 θα είναι εντελώς νέα.

VW Amarok

Με τα διαισθητικά χειριστήρια, το ψηφιακό cockpit και την οθόνη τύπου tablet, το εσωτερικό του νέου Amarok ποντάρει στη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια. Σύμφωνα με την VW, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις ως προς τον τύπο του αμαξώματος (Double και Single Cab) και πέντε σε σχέση με το επίπεδο εξοπλισμού: η βασική είναι η «Amarok», ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι «Life» και «Style». Η Volkswagen Commercial Vehicles θα προσφέρει επίσης τις παραλλαγές «PanAmericana» και «Aventura» που αντίστοιχα θα διαθέτει προσανατολισμό για off και on road οδήγηση.

VW Amarok

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • VW Amarok
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ