top icon
Επικαιρότητα

Peugeot: Νέο λογότυπο με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση

Για να σηματοδοτήσει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της μάρκας και τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση όλων των μοντέλων της από το 2019, η Peugeot θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα της «υπογραφή», Motion & e-Motion.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εταιρεία, η προσθήκη του γράμματος “e” στο γνώριμο από το παρελθόν σλόγκαν Motion & Motion, σε συνδυασμό με την «ένταξη» μιας πράσινης και μπλε γυαλάδας στο «λέοντα», στο γνωστό με άλλα λόγια λογότυπο της μάρκας, συμβολίζει τη θέση της μάρκας απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης της εποχής μας. Θυμίζουμε πως το Motion & e-Motion, έχει ήδη «υπογράψει» τόσο την καμπάνια επικοινωνίας του Peugeot e-Legend Concept όσο και της υβριδικής τεχνολογίας PHEV που παρουσιάστηκε πέρσι για λογαριασμό των 3008, 508 sedan και 508 SW.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της μάρκας, το νέο logo θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες από σήμερα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης «πάνω» σε ένα εντελώς νέο μοντέλο – που πιθανόν να είναι το νέο 208. Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή το ντεμπούτο του νέου «ηλεκτρικού λέοντα», η Peugeot επαναδιατυπώνει σήμερα τη δέσμευσή της που θέλει μέχρι το 2023 το σύνολο της γκάμας της να διαθέτει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο τους θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στην τρέχουσα χρονιά._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ