top icon
Επικαιρότητα

Πιθανή η μετακίνηση της Έκθεσης του Ντιτρόιτ τον Οκτώβριο

Οι οργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτροίτ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακινήσουν την ημερομηνία τέλεσης της North American International Auto Show (NAIAS) από τον Ιανουάριο στον Οκτώβριο.

Η μετακίνηση της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ από τον Ιανουάριο τον Οκτώβριο μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να θέτει σε κίνδυνο ένα πραγματικό κόσμημα της πολιτείας του Michigan, εντούτοις, η Detroit Auto Dealers Association, η οποία «τρέχει» και διοργανώνει κάθε χρόνο την NAIAS, φοβάται ότι το ρίσκο της μη μετακίνησής της είναι πολύ χειρότερο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών, στα πιθανά οφέλη της «μεταφοράς» της έκθεσης τον Οκτώβριο περιλαμβάνεται η προσθήκη υπαίθριων εκδηλώσεων καθώς και η μείωση του κόστους για τις κατασκευάστριες εταιρείες που δίνουν το «παρών». Συν τοις άλλοις, με την κίνηση αυτή θα αποφευχθεί και η «σύγκρουση» με την Consumers Electronics Show, τη γνωστή μας CES, που πραγματοποιείται την ίδια περίοδο στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ.

«Στόχος μας είναι η προσέλκυση περισσότερων κατασκευαστών και νέων οχημάτων καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών από το χώρο. Θέλουμε να κάνουμε την έκθεση ακόμα καλύτερη ενισχύοντας την πόλη του Ντιτρόιτ και τη γύρω περιοχή», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της NAIAS, Rod Alberts μιλώντας σε εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.

Αν μη τι άλλο, μια τέτοια μετακίνηση αποτελεί μια περίπλοκη υπόθεση που απαιτεί χρόνια προγραμματισμού. Για το λόγο αυτό, αν τελικά η NAIAS μετακινηθεί, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το 2020.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της North American International Auto Show, η οικονομική επίδραση που έχει η Έκθεση στην πόλη του Ντιτροίτ αγγίζει τα 450 εκ. δολάρια, ποσό διπλάσιο από εκείνο που «προσφέρει» o γνωστός ετήσιος θεσμός του Super Bowl._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ