top icon
Επικαιρότητα

Ποια είναι η πιο ακριβή σκηνή στη μικρή οθόνη; (video)

Ο Jeremy Clarkson και η παρέα του είναι για μια ακόμα φορά οι συνήθεις… ύποπτοι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του βρετανικού τύπου, η σκηνή διάρκειας λίγων μόλις λεπτών που «ανοίγει» το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής-σόου των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May που θα δούμε στις 18 του προσεχούς Νοέμβρη, κόστισε στους ανθρώπους της συνδρομητικής πλατφόρμας του Amazon Prime, στην οποία φιλοξενείται από φέτος και για τρεις σεζόν το «The Grand Tour», ούτε λίγο ούτε πολύ, κοντά στα 2,9 εκ. ευρώ.

Στην εν λόγω σκηνή, η οποία γυρίστηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι τρεις οικοδεσπότες φέρονται να οδηγούν τρεις βελτιωμένες Ford Mustang πλαισιωμένοι από ένα θίασο 2.000(!) κομπάρσων και ακροβατών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το «πακέτο» των πλάνων στο εναρκτήριο κιόλας λάκτισμα της εκπομπής, ολοκληρώνει η παρουσία 150 και πλέον αυτοκινήτων, αλλά και το… πέρασμα έξι στο σύνολο αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο προϋπολογισμός του «The Grand Tour» για κάθε μια από τις προσυμφωνημένες σεζόν των 12 μόλις επεισοδίων, ανέρχεται στα 200 εκ. ευρώ.

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ της εκπομπής καθώς και μια μικρή φωτογραφική πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στην πρεμιέρα, όπως αυτή αποτυπώθηκε από ένα πρόσφατο «τιτίβισμα» του Jeremy Clarkson._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ