top icon
Επικαιρότητα

Ποια μέσα θα επιστρατεύει η Aston Martin για να ετοιμάσει τον αντίπαλο της Ferrari 488 GTB;

Ο Andy Palmer και γενικότερα η βρετανική εταιρεία από το Gaydon έχουν μια απλή, παλιά και δοκιμασμένη συνταγή για να το πετύχουν.

Με την είδηση ότι η Aston Martin σκοπεύει να εντάξει στη γκάμα της το αργότερο έως το 2020 ένα σπορ κουπέ μοντέλο με τον κινητήρα εγκατεστημένο στο κέντρο του αμαξώματος να είναι επιβεβαιωμένη από τα πλέον επίσημα χείλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για τα «μέσα» που αναμένεται να επιστρατεύσει το βρετανικό εργοστάσιο προκειμένου να «γεννήσει» έναν άξιο αντίπαλο απέναντι στο μοντέλο-σημείο αναφοράς της κατηγορίας: την Ferrari 488 GTB.

Τι ποιο απλό από το να εντάξει στo δυναμικό της τους ίδιους τους δημιουργούς της! Κίνηση που, αν μη τι άλλο, θα εξασφαλίσει στη βρετανική εταιρεία το απαραίτητο «know how» που με τη σειρά του θα δώσει στην Aston Martin το βήμα ώστε να μπει με αξιώσεις και για πρώτη φορά σε ένα ιδιαίτερο, από πλευράς χαρακτήρα και προδιαγραφών, κλαμπ αυτοκινήτων, στο οποίο, εκτός της «488», συμπρωταγωνιστούν σήμερα η McLaren 720S και η επίσης ιταλική Lamborghini Huracan.

Όλα τα παραπάνω ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο CEO της Aston Martin σε συνέντευξη που παραχώρησε στο autoblog στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας DB11 V8 στην Ισπανία.

«Η 488 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Και εμείς θα επιχειρήσουμε να το ανταγωνιστούμε. Και, όπως καταλαβαίνετε, ξέρω πολύ καλά τη βαρύτητα της δήλωσής μου αυτής».

Και συμπλήρωσε:

«Για το λόγο αυτό, πήραμε από την Ferrari τον επικεφαλής εξέλιξης των πλαισίων καθώς και τον αντίστοιχο του τμήματος κινητήρων. Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις ανθρώπους από τη Ferrari. Και αυτό είναι έπαινος για την ιταλική εταιρεία».

Τα στελέχη των «κόκκινων» στα οποία αναφέρεται ο Andy Palmer είναι αντίστοιχα ο Max Szwaj και ο Joerg Ross. Η ταυτότητα του τρίτου, ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ