top icon
Κόσμος

Ποιο αυτοκίνητο παραλαμβάνεις σε 100 ημέρες πληρώνοντας 247 ευρώ/μήνα;

Σε μια εποχή όπου η παραλαβή ενός καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί εξίσωση για δυνατούς λύτες, υπάρχουν ακόμα κατασκευαστές που μπορούν να ανταποκριθούν με σχετικά άμεσο τρόπο στη ζήτηση.

Ακολουθώντας τη στρατηγική παραγωγής των Giulia και Stelvio, η νέα Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη με το πρόγραμμα Tailor to fit 100, μέσω του οποίου ο χρόνος μεταξύ της διαμόρφωσης και παραγγελίας του αυτοκινήτου από τον αγοραστή, μέχρι την παράδοση περιορίζεται στις 100 ημέρες.

Αντίστοιχα, το πρόγραμμα χρηματοδότησης Drive Now, που επίσης είναι διαθέσιμο και για τις Giulia και Stelvio, επιτρέπει στον αγοραστή να αποκτήσει τη νέα Alfa Romeo Tonale με δόση από 274 ευρώ/μήνα, προσφέροντας παράλληλα και ιδιαίτερη ευελιξία στις επιλογές κτήσης και ανταλλαγής.

Alfa Romeo Tonale

Τέλος, σε παγκόσμια πρώτη στο χώρο του αυτοκινήτου, η Tonale εφοδιάζεται με το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό NFT (Non Fungible Token), το οποίο, εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής, δημιουργεί ένα λεπτομερές και αδιάβλητο ημερολόγιο χρήσης/συντήρησης του αυτοκινήτου που ενισχύει σημαντικά την υπολειμματική του αξία. Σε αυτό συμβάλει και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει το μοντέλο και έχει ισχύ έως 200.000χλμ., αλλά και η αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Θυμίζουμε ότι η νέα Alfa Romeo Tonale είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στο επίσημο δίκτυο της μάρκας. Άμεσα ξεκινά η παραγωγή των μοντέλων του ιταλικού C-SUV με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V (130 PS και 160 PS VGT), ενώ η παραγωγή της ντίζελ έκδοσης με τον κινητήρα 1.6MTJ των 130 PS αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού με τις πρώτες αφίξεις να προσδιορίζονται για τον προσεχή Οκτώβριο. Στο τέλος της χρονιάς αναμένεται και η παρουσίαση της Plug-in Hybrid έκδοσης Tonale PHEV Q4 απόδοσης 275 ίππων που θα ολοκληρώσει τη γκάμα του μοντέλου.

Δείτε εδώ τις τιμές της νέας Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale: Πλούσιος εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις

Η γκάμα τις Alfa Romeo Tonale περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα αλλά κοινό τόπο τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Η γκάμα περιλαμβάνει τις εκδόσεις Super και Sprint που εστιάζουν στο νεανικό χαρακτήρα με αναφορές στο σπορ προφίλ της μάρκας, την έκδοση Ti που τονίζει το μοναδικό ιταλικό στιλ και την έκδοση Veloce που αποτελεί την απόλυτη έκφραση της δυναμικής προσωπικότητας μιας Alfa Romeo.

Alfa Romeo Tonale

Ειδικά για το λανσάρισμα του μοντέλου, διαθέσιμη θα είναι και η Edizione Speciale, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από την επιλογή έκδοσης, οι αγοραστές της Tonale θα απολαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου τους εκτός των άλλων:

  • Αυτόματο κιβώτιο που ανάλογα με την έκδοση προσφέρει την επιλογή και των εντυπωσιακών σταθερών paddles από αλουμίνιο πίσω από το τιμόνι για «χειροκίνητες» αλλαγές.
  • Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED
  • Διζωνικό αυτόματο κλιματισμό
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων “Cannocchialle” με οθόνη 12,3’’ Full TFT
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής HD 10,25’’, υπηρεσία Amazon Alexa και υπηρεσίες συνδεσιμότητας για έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση.
  • Πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης υποβοήθησης οδήγησης (ADAS)
  • Ζάντες ελαφρού κράματος (18’’, 19’’ ή 20’’) με σχεδίαση εμπνευσμένη από τους κλασσικούς τροχούς “telephone dial” της μάρκας.

Alfa Romeo Tonale

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ