top icon
Επικαιρότητα

Πωλήσεις για… φίλημα από την Lamborghini στο πρώτο 6μηνο του 2018

Η ιταλική εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη τον εμπορικό της καλπασμό.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Lamborghini, οι πωλήσεις της κατά τη διάρκεια του πρώτου 6μήνου του 2018 ανήλθαν σε 2.327 μονάδες, επίδοση που ισοδυναμεί με όσα αυτοκίνητα κατάφερε να ταξινομήσει η διάσημη εταιρεία από τη Sant’Agata της Ιταλίας ολόκληρο το 2013. Σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017, η άνοδος της δημοτικότητας των ταύρων ανά τον κόσμο ανήλθε ποσοστιαία στο 11%.

Μέχρι η Urus να ξεκινήσει κανονικά τον κατασκευαστικό βηματισμό της, η Huracan είναι αυτή που οδηγεί την κούρσα των πωλήσεων της ιταλικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, το μικρό κουπέ της Lamborghini κατάφερε μέσα στους πρώτους 6 μήνες του 2017 να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1.604 αγοραστών, 204 περισσοτέρων σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της περασμένης χρονιάς. Την ίδια στιγμή, 673 ήταν εκείνοι που επέλεξαν να σταθμεύσουν στο προσωπικό τους γκαράζ τη «μεγάλη» Aventador.

«Αφού περάσαμε το όριο του 1 δις ευρώ στον κύκλο εργασιών μας για πρώτη φορά το 2017 και με τις πρώτες παραδόσεις της Urus να ξεκινούν, όλα είναι έτοιμα για εμάς για να περάσουμε σε μια νέα διάσταση χωρίς ποτέ να θέτουμε σε κίνδυνο την αποκλειστικότητα της μάρκας μας», δήλωσε ο CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ