top icon
Επικαιρότητα

Porsche: Υποσχέσεις για νέες οδηγοκεντρικές εκδόσεις της 911

Η γερμανική εταιρεία αναμένεται να προσφέρει νέες εκδόσεις της αειθαλούς 911 που θα εστιάζουν στην οδηγική απόλαυση. Ακριβώς όπως συνέβη και στην περίπτωση της περιορισμένης παραγωγής 911 R.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του βρετανικού autocar κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της νέας Cayenne, ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Porsche, Michael Steiner, δήλωσε πως η γερμανική εταιρεία θα προσφέρει στο εγγύς μέλλον νέες εκδόσεις της 911 που θα ακολουθούν σε χαρακτήρα τα χνάρια της 911 R. Με την ουσιαστική όμως διαφορά ότι δεν πρόκειται για προτάσεις που θα «αναπαραχθούν» σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (σ.σ.: θυμίζουμε πως η 911 R κατασκευάστηκε σε μόλις 991 αντίτυπα), καθώς θα πρόκειται για «κανονικές» εκδόσεις της οικογένειας 911.

«Θα είναι απολαυστικές στο δρόμο, όχι μόνο στην πίστα. Αυτό που μάθαμε από την 911 R είναι πως υπάρχουν όλο και περισσότεροι πελάτες μας που απολαμβάνουν ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο. Η Porsche πάντα είχε εκδόσεις που ήταν περιορισμένης παραγωγής και κάποιες που δεν ήταν. Για ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο, όμως, δεν χρειάζονται περιορισμοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Michael Steiner.

Προς το παρόν, αδιευκρίνιστο παραμένεθ αν οι ως άνω υποσχέσεις θα πάρουν σάρκα και οστά έχοντας ως «βάση» τους την υπάρχουσα γενιά του γερμανικού κουπέ (βλ. 991.2) ή την εντελώς νέα, που αναμένεται να παρουσιαστεί περίπου σε δύο χρόνια από σήμερα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ