top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το Infiniti QX Sport Inspiration Concept

Ένα πρωτότυπο από την ιαπωνική εταιρεία που «φωτογραφίζει»  τις αισθητικές και όχι μόνο διαθέσεις της Infiniti στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Την Έκθεση του Πεκίνου επέλεξε η Infiniti προκειμένου να παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον από πλευράς σχεδίασης πρωτότυπο με επιθετικές γραμμές και εμφάνιση που στο σύνολό της παραπέμπει σε κουπέ. Για όσους συντονισμένους με τα τεκταινόμενα στους κόλπους της ανερχόμενης ιαπωνικής εταιρείας, που φυσικά εξακολουθεί να αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της Nissan, το νέο QX Sport Inspiration Concept δεν αποτελεί παρά την εξέλιξη του πρωτοτύπου Q80 Hybrid που είδαμε για πρώτη φορά το 2014.

Σε ότι αφορά στη μορφή του, σημείο αναφοράς αποτελούν η έντονη μάσκα στο εμπρός μέρος, τα στενά φωτιστικά σώματα και η πανοραμική γυάλινη οροφή που εκτείνεται σε όλη τη διαθέσιμη επιφάνεια του «ουρανού» του οχήματος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εσωτερικό, με την καμπίνα να είναι σχεδιασμένη γύρω από τον οδηγό. Εντύπωση προκαλούν το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήματα, καθώς και η απουσία διακοπτών, τόσο στο ταμπλό όσο και στην ογκώδη κεντρική κονσόλα.

Το QX Sport Inspiration Concept είναι σχεδιασμένο από τα αντίστοιχα τμήματα της εταιρείας που έχουν την έδρα τους στο Λονδίνο, το Πεκίνο και το Σ. Ντιέγκο. Προς το παρόν, πάντως, η Infiniti δε γνωστοποίησε στοιχεία που να αφορούν τα μηχανικά μέρη του εν λόγω πρωτοτύπου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ