top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το Mitsubishi Engelberg Tourer Concept στη Γενεύη

Το line-up της Mitsubishi  στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο ASX, το «ευρωπαϊκό» L200, και το ηλεκτρικό πρωτότυπο Engelberg Tourer Concept.

Εκτός από το ανανεωμένο Mitsubishi ASX (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο που φέρει την ονομασία Engelberg Tourer Concept – η οποία παραπέμπει στο ομώνυμο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο concept car στα πρότυπα των SUV μοντέλων που θα «κουβαλά» τεχνολογίες που θα δούμε να υιοθετούνται από τη νέα γενιά του Mitsubishi Outlander. Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή οι Ιάπωνες δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες αναφορικά με τις τεχνολογικές περγαμηνές του.

Εκτός από το νέο ASX και το ως άνω πρωτότυπο, η Mitsubishi θα φέρει στην ελβετική πόλη και το ευρωπαϊκών προδιαγραφών L200 που κινείται από έναν ντίζελ κινητήρα 2,2 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ