top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Honda HR-V e:HEV

H Honda αποκάλυψε σήμερα το νέο και αποκλειστικά υβριδικό HR-V e:HEV, το οποίο γυρίζει σήμερα την τρίτη κατά σειρά σελίδα του και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη της χρονιάς.

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε σήμερα το νέο HRV, που πλέον θα διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα ως μέρος της απόφασης της Honda να προσφέρει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις για όλα τα μοντέλα της στην Ευρώπη έως το 2022.

Honda HR-V e:HEV

Έτσι, οι εκδόσεις με «παραδοσιακούς» κινητήρες βενζίνης και ντίζελ αποτελούν παρελθόν. Προς το παρόν, το ιαπωνικό εργοστάσιο κρατά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το ποια μονάδα κίνησης θα κινεί το νέο HR-V, που πλέον μετονομάζεται σε HR-V e:HEV – σε κάθε περίπτωση, κάτω από το εμπρός καπό θα φιλοξενηθεί είτε το γνωστό υβριδικό σύστημα των 1,5 λίτρων του νέου Jazz e:HEV, είτε το 2λιτρο του πρόσφατα ανανεωμένου CR-V e:HEV.

Honda HR-V e:HEV

Η επόμενη γενιά του HR-V e:HEV αποτελεί ένα ξεχωριστό compact SUV με επιρροές από την αισθητική ενός coupe αυτοκινήτου. Το νέο μοντέλο ενσαρκώνει την απέριττη, καθαρή και μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, όπως την είδαμε σε πρόσφατα, νέα μοντέλα της Honda, ακολουθώντας υψηλά πρότυπα λειτουργικότητας και αισθητικής.

Honda HR-V e:HEV

Η σχεδίαση περιλαμβάνει μία νέα μάσκα, ενώ στο σχήμα του αμαξώματος ενσωματώνεται ένα μακρύ καπό και πιο αιχμηρά, κάθετα πλαϊνά τμήματα προς όφελος της ευρυχωρίας του εσωτερικού. Το κέντρο του καπό είναι χαμηλό και επίπεδο, ενώ η γραμμή των «ώμων» ρέει προς τη βάση των κολόνων Α, αποπνέοντας μία αίσθηση σταθερότητας και στιβαρότητας.

Honda HR-V e:HEV

Όπως το εξωτερικό, έτσι και το ευρύχωρο εσωτερικό αποπνέει μια αίσθηση στιβαρότητας, ενώ έχει γίνει χρήση μοντέρνων υφασμάτων και ποιοτικών υλικών. Η σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική, που ξεκινά από την οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων, είναι αποτέλεσμα της απέριττης φιλοσοφίας του εσωτερικού και του ταμπλό, όπου το κάθε στοιχείο είναι μελετημένο και εργονομικά τοποθετημένο. Η αίσθηση ευεξίας και ευρυχωρίας επιτείνεται με ένα νέο σύστημα διάχυσης του αέρα που καθοδηγεί τη ροή φρέσκου αέρα δίπλα και πάνω από τους επιβάτες, μέσω μοναδικών αεραγωγών σχήματος L στις πάνω γωνίες του ταμπλό.

Honda HR-V e:HEV

Χάρη στην ενσωμάτωση του υβριδικού συστήματος κίνησης της Honda κάτω από το εμπρός καπό, σε συνδυασμό με την κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ, το νέο HR-V διατηρεί τα ευέλικτα καθίσματα Magic Seats που προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης (επίπεδη ή όρθια διάταξη), ανάλογα με τις απαιτήσεις φόρτωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ