top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Hyundai i30 N Line

Μία έκδοση του εκπροσώπου της Hyundai στη μικρομεσαία κλάση που έρχεται να «χτίσει» πάνω στην επιτυχημένη συνταγή της κορυφαίας έκδοσης N Performance.

Το νέο Hyundai i30 N Line είναι το πρώτο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας με το νέο αυτό «πακέτο», το οποίο διαθέτει στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού γνωστά από το i30 N, ούτως ώστε να ενισχυθεί η αθλητική αμφίεση του μικρομεσαίου και αποκλειστικά 5θυρου μοντέλου. Εντούτοις, οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα απλά i30 δεν σταματούν στο… θεαθήναι, καθώς επεκτείνονται σε ακόμα πιο ουσιαστικούς τομείς και συγκεκριμένα σε εκείνους που έχουν να κάνουν με την ανάρτηση, τα φρένα και την απόκριση του κινητήρα.

Οπτικά, η κληρονομιά από το i30 N έγκειται στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι οποίοι διακοσμούνται για την περίσταση από ασημένια «σιρίτια». Πέρα από τα λογότυπα N Line, η συγκεκριμένη έκδοση «πατά» σε αλουμινένιους τροχούς με διάμετρο 18 ίντσες. Στην καμπίνα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τα νέας σχεδίασης καθίσματα από suede, τα οποία «στολίζονται» από το γράμμα Ν, όπως και ο επιλογέας του κιβωτίου, ενώ το «παρών» δίνει και το επενδεδυμένο με δέρμα τιμόνι.

Χωρίς να ανακοινώνει λεπτομέρειες, η Hyundai αναφέρει ότι τα i30 N Line διαθέτουν πιο σπορ ρύθμιση στην ανάρτηση, καλύτερη απόκριση στον 1.4 T-GDi κινητήρα των 140 ίππων, ελαστικά του τύπου Pilot Sport 4 της Michelin, καθώς και πιο μεγάλα και αποδοτικά φρένα.

Με αφορμή την πρεμιέρα της έκδοσης, η Hyundai ετοίμασε ένα βίντεο με συμπρωταγωνιστή των οδηγό αγώνων και επίσημο δοκιμαστή της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ