top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Renault Alaskan

Το alter ego του Nissan Navara ΝP300 είναι και επισήμως εδώ.

Σχεδιαστικά, οι Γάλλοι ακολούθησαν πιστά τα χνάρια του πρωτοτύπου που παρουσιάστηκε πέρσι αξιοποιώντας, φυσικά, την τεχνογνωσία που απορρέει από τη στενή, σε όλα τα επίπεδα, σχέση τους με την ιαπωνική Nissan. Έτσι, η έντονη μάσκα, τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα εμπρός και τα ευμεγέθη τόξα των τροχών δίνουν το «παρών» δημιουργώντας ένα επιβλητικό, από κάθε γωνιά, σύνολο.

Το νέο Renault Alaskan θα είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίες θα διαθέτουν ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, το οποίο, στον ίδιο άξονα, θα φρενάρει τον τροχό με τη μεγαλύτερη ταχύτητα. Παράλληλα, θα προσφέρεται και το απαραίτητο για τις extreme off-road περιηγήσεις κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού. Από εκεί και πέρα, η ικανότητα ρυμούλκησης του νέου Renault Alaskan ανέρχεται στους 3,5 τόνους και η μέγιστη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, στα 230 χλστ.

Tο γαλλικό pick up με τις ιαπωνικές καταβολές θα «φορά» έναν πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 160 ή 190 ίππων και χωρητικότητα 2,3 λίτρων. Με άλλα λόγια, τον κινητήρα του… αδελφού Nissan Navara NP300.

Σύμφωνα με τον Γάλλο κατασκευαστή, το νέο Renault Alaskan θα κατασκευάζεται σε τρία διαφορετικά εργοστάσια, που έχουν την έδρα τους στο Μεξικό, την Αργεντινή και την Ισπανία._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ