top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Rezvani Beast Alpha

Ένα κουπέ επιδόσεων με καταγωγή την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και συγκεκριμένα σχεδιαστικά στοιχεία που… ξενίζουν.

Πρόκειται για την έκδοση κουπέ του Rezvani Beast, ενός ανοιχτού σπορ μοντέλου που κατασκευάζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από τον ομόνυμη εταιρεία. Εν προκειμένω, το σχεδιαστικό στοιχείο στο Beast Alpha που σίγουρα κλέβει την παράσταση, χωρίς όμως κατ’ ανάγκη να αρέσει σε όλους, είναι οι πόρτες, οι οποίες ανοίγουν προς τα έξω και εν συνεχεία «προχωρούν» προς τα εμπρός σταματώντας σε θέση σχεδόν παράλληλη με τα εμπρός φτερά! Η επιλογή αυτή, σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, δημιουργεί μεγαλύτερο χώρο με λιγότερα… εμπόδια για την είσοδο των επιβατών στην καμπίνα σε σχέση με τις γνώριμες επιλογές των «χαμηλών» και «κεντρομήχανων» κουπέ μοντέλων στο συγκεκριμένο τομέα.

Την κίνηση, όπως και στην ανοιχτή παραλλαγή του μοντέλου, προσφέρει ένας supercharged κινητήρας 2,4 λίτρων της ιαπωνικής Honda, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Με ισχύ 500 ίππων και συνολικό βάρος μόλις 884 κιλά, το 4,115 μ. αμάξωμα μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο που υπερβαίνει ελάχιστα τα 3,2 δλ. Η τελική ταχύτητα του Rezvani Beast Alpha φτάνει απροβλημάτιστα τα 281 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Rezvani ετοιμάζει μια ακόμα μια καυτή έκδοση του μοντέλου. Το Beast X, όπως θα ονομάζεται, θα διαθέτει σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο ιαπωνικής προέλευσης κινητήρας του θα αποδίδει 700 ίππους εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 2,5 δλ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ