top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Skoda Fabia Combi Scoutline

Δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του ανανεωμένου Skoda Fabia, η τσέχικη εταιρεία ανακοινώνει σήμερα την εισαγωγή μιας ενδιαφέρουσας παραλλαγής στη γκάμα της έκδοσης Combi.

Πρόκειται για την έκδοση Scoutline, η οποία κοσμείται στο εμπρός μέρος από ένα πιο επιθετικό μαύρο ματ σπόιλερ, με ασημί για την περίσταση πινελιές, που έρχεται να τονίσει την αναθεωρημένη σχεδιαστικά γρίλια και τα πιο στενά φωτιστικά σώματα του μοντέλου. Στην ίδια απόχρωση – μαύρο ματ – είναι βαμμενα και τα «πρόσθετα» πλαστικά διακοσμητικά στα φτερά και στο κάτω τμήμα των θυρών, ενώ το ασημί είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί τόσο στους εξωτερικούς καθρέπτες όσο και στις ράγες οροφής του Fabia Combi Scoutline. Στο πίσω μέρος, ο πρώτος λόγος στον τομέα της αισθητικής ανήκει στο διαφορετικό, μαύρου χρώματος, διαχύτη.

Το νέο Skoda Fabia Combi Scoutline θα είναι διαθέσιμο με τους γνωστούς MPI και TSI κινητήρες του 1,0 λίτρου της εταιρείας, οι οποίοι πληρούν την προδιαγραφή Euro 6d-Temp διαθέτοντας πλέον και φίλτρο σωματιδίων._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Skoda Fabia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ