top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το νέο Skoda Karoq Sportline

Πρόκειται για μία ακόμα ενδιαφέρουσα εκδοχή του Skoda Karoq με πιο αθλητικό για την περίσταση ταμπεραμέντο. Σε όψη, αλλά και σε κινητήριες μονάδες.

Δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα της έκδοσης Scout, η Skoda αποκαλύπτει σήμερα την Sportline, η οποία επιχειρεί να εισάγει στη γκάμα του «μικρού» SUV των Τσέχων μία πιο αθλητική αύρα. Οπτικά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Kadiaq Sportline, οι αλλαγές εντοπίζονται στο πιο επιθετικό σχήμα των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, στους τροχούς των 18 ή 19 ιντσών με το σκουρόχρωμο φινίρισμα, στις μαύρες μπάρες οροφής και φυσικά στις επιγραφές Sportline που αποδεικνύουν την ταυτότητα του μοντέλου. Στην καμπίνα, εύκολα εντοπίζει κανείς τα σπορ καθίσματα με την μαύρη, επίσης, επένδυση Thermoflux και τις ασημί για την περίσταση ραφές τους, τις διαφορετική διακόσμηση των ποδοστηρίων, το σπορ τιμόνι, καθώς και τον ambient φωτισμό του εσωτερικού διακόσμου.

Στα μηχανικά μέρη του νέου Skoda Karoq Sportline, η σημαντικότερη είδηση έγκειται στην προσθήκη του 2λιτρου TSI βενζινοκινητήρα των 190 για την περίσταση ίππων. Από εκεί και πέρα, στη βάση της γκάμας εξακολουθεί να βρίσκεται ο γνωστός 1.5 TSI των 150 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται στη βασική έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς ή προαιρετικά με το 7άρι DSG και τετρακίνηση. Για τους οπαδούς των ντίζελ, η Skoda προσφέρει τον 2λιτρο TDI του Ομίλου VW σε εκδόσεις με απόδοση 150 ή 190 ίππων, με την πρώτη να είναι είτε προσθιοκίνητη είτε τετρακίνητη (με χειροκίνητο σασμάν ή DSG κιβώτιο, αντίστοιχα) και τη δεύτερη κατ’ αποκλειστικότητα με τετρακίνηση και «διπλόδισκο» κιβώτιο._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ