top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για το Opel Astra Sport Tourer

Την Έκθεση της Φρανκφούρτης επέλεξε η Opel για την πρεμιέρα της πλέον οικογενειακής και πρακτικής εκδοχής της νέας γενιάς Astra.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει τις ίδιες ακριβώς εξωτερικές διαστάσεις με το προκάτοχο μοντέλο (4.702×1.871×1.499 χλστ.), το νέο Astra Sport Tourer υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερους χώρους από το παρελθόν. Αντλώντας –όπως είναι αναμενόμενο- τη έμπνευσή του από την έκδοση χάτσμπακ, βασίζεται σε μια νέα «αρχιτεκτονική» αμαξώματος που του εξασφαλίζει μειωμένο βάρος έως και 200 περίπου κιλά, κάτι που διασφαλίζει όχι μόνο περισσότερη οικονομία καυσίμου αλλά και βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά.

Χωροταξικά, τα οφέλη για επιβάτες και αποσκευές μεταφράζονται σε πρακτικό επίπεδο σε μεγαλύτερο κατά 80 λίτρα χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει με την πλήρη αναδίπλωση των καθισμάτων αποσκευές όγκου 1.630 λίτρων, μεγαλύτερο χώρο για τα κεφάλια των εμπρός επιβατών (+26 χλστ.), καθώς και περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω (28 χλστ.).

Κάτω από το καπό συναντάμε μια πλήρη γκάμα μηχανικών συνόλων με χωρητικότητα από 1.0 έως και 1,6 λίτρα και απόδοση από 95 έως και 200 ίππους. Όπως και στη χάτσμπακ έκδοση, διαθέσιμα θα είναι τα φωτιστικά εμπρός σώματα τεχνολογίας IntelliLux LED Matrix, καθώς και τα συστήματα ασφάλειας Traffic Sign Assist, Lane Keep Assist, Forward Collision Alert και Collision Imminent Braking. Τέλος, το σύστημα πολυμέσων του νέου Opel Astra Sport Tourer είναι συμβατό με τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ