top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe τον προσεχή Νοέμβριο

Εκτός από την ολοκαίνουργια Σειρά 1, η BMW πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα Σειρά 2 Gran Coupe πριν τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

Τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο επέλεξε η BMW προκειμένου να παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο τη νέα Σειρά 2 Gran Coupe, ένα αυτοκίνητο που… απροκάλυπτα στοχεύει σε μοντέλα, όπως η νέα Mercedes CLA Coupe. Σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση, η γερμανική εταιρεία κατέστησε γνωστό πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις κατά τόπου αγορές της υφηλίου την άνοιξη του 2020.

Σχεδιαστικά, η μία και μόνη teaser φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στο φως, δεν αποκαλύπτει και πολλά παρά μόνο το «τελείωμα» του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος, το οποίο παραπέμπει σε μορφή σε εκείνο των fastback μοντέλων της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, όπως είναι ήδη επιβεβαιωμένο από επίσημα… βαυαρικά χείλη, η νέα Σειρά 2 Gran Coupe θα βασίζεται στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα του ομίλου που είδαμε μεταξύ άλλων να υιοθετείται και από την ομόσταβλη Mini – και φυσικά από την επερχόμενη μέσα στο 2019 νέα Σειρά 1.

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου αναμένεται να είναι η Μ240i M Performance,  η οποία θα αποδίδει 306 ίππους και ροπή της τάξης των 450 Νμ. Οι μικρότερες και πιο… ταπεινές εκδοχές της οικογένειας να παίρνουν «ζωή» από τα ήδη γνωστά εδώ και αρκετό καιρό πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα μηχανικά σύνολα των 1,5 και 2,0 λίτρων των Βαυαρών._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ