top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για τη νέα Mercedes C-Class στις 23 Φεβρουαρίου

Η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα C-Class στις 23 Φεβρουαρίου.

Η ώρα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes C-Class ήρθε, καθώς το αστέρι της Στουτγάρδης αναμένεται να παρουσιάσει την ολοκαίνουργια μπερλίνα του στις 23 Φεβρουαρίου, μέσω μιας διευρυμένης διαδικτυακής πρεμιέρας που θα προβληθεί σε διάφορα μέσα.

Προς το παρόν, το γερμανικό εργοστάσιο δεν ανοίγει τα χαρτιά του περιοριζόμενο προς ώρας στη διαβεβαίωση ότι η νέα C-Class θα είναι «πιο αποδοτική και πιο ψηφιακή» συνδυάζοντας τον σπορ χαρακτήρα με την άνεση, αλλά και την αποδοτικότητα με το συναίσθημα.

Το σίγουρο είναι ότι η νέα Mercedes C-Class θα υιοθετεί πολλά από τα στοιχεία που είδαμε στη μεγαλύτερη S-Class, όπως για παράδειγμα την τελευταία γενιά του πολύ-συστήματος MBUX του Γερμανού κατασκευαστή.

Με βάση της έως τώρα διαρροές, η νέα C-Class θα εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης ισχύ που διαθέτουν ήπια υβριδικά χαρακτηριστικά αποδίδοντας στις εκδόσεις λανσαρίσματος ισχύ 170, 204 και 258 περίπου ίππων στις βενζινοκίνητες εκδόσεις και 200 και 265 ίππους στις πετρελαιοκίνητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ