top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για τη νέα Mercedes CLA στην CES

Την Consumer Electronics Show στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ επέλεξε η Mercedes προκειμένου να παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά της CLA.

Στη φετινή Consumer Electronics Show η Mercedes παρουσίασε για πρώτη φορά το σύστημα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας MBUX, το οποίο είδαμε να υιοθετείται τους μήνες που ακολούθησαν στη νέα A-Class. Για το 2019, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως στην αμερικανική πόλη του Λ. Βέγκας, όπου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο η Consumer Electronics Show, θα λάβει χώρα η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας CLA. Με άλλα λόγια, της 4θυρης, αλλά με κουπέ σχεδιαστικά γνωρίσματα, εκδοχής της A-Class Sedan.

Προς το παρόν, πέραν από τη teaser φωτογραφία που σας παραθέτουμε, η Mercedes δεν ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία για το «ποιόν» της νέας CLA. Ωστόσο, βέβαιο είναι πως θα φιλοξενεί το νέο 1.300άρη κινητήρα βενζίνης που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Renault, ο οποίος θα αποδίδει για την περίσταση 163 ίππους. Διαθέσιμο θα είναι και ένα πετρελαιοκίνητο σύνολο στα 1,5 λίτρα, το οποίο θα αποδίδει με τη σειρά του 116 ίππους και ροπή 260 Nm. Αργότερα, η νέα CLA θα είναι διαθέσιμη και στην πιο καυτή έκδοση «35» ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της 5θυρης A-Class._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ