top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για το πρωτότυπο Audi Al:Trail Quattro

Η Audi θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το Al:Trail Quattro, ένα ηλεκτρικό και τετρακίνητο για την περίσταση buggy, στα πρότυπα του αντίστοιχου μοντέλου της VW.

Με μία teaser φωτογραφία, η Audi επιχειρεί σήμερα να ρίξει φως στο προφίλ ενός ενδιαφέροντος σε σύλληψη και εκτέλεση πρωτοτύπου που θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις αρχές Σεπτεμβρίου. Επί της ουσίας, το AI:Trail Quattro είναι το τέταρτο κατά σειρά ηλεκτρικό concept της εταιρείας των τεμνόμενων κύκλων που έρχεται στο προσκήνιο μετά το Aicon, ένα πρωτότυπο για μετακινήσεις μεταξύ των μεγάλων πόλεων που παρουσιάστηκε πριν ακριβώς δύο χρόνια στην ΙΑΑ, το σπορ PB18 e-tron και το Al:me, μια ενδιαφέρουσα ηλεκτρική πρόταση για την αστική κινητικότητα του μέλλοντος.

Η περίπτωση του νέου Al:Trail Quattro είναι εντελώς διαφορετική, μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό off-road μοντέλο που παραπέμπει ευθέως στο ID Buggy της ομόσταβλης VW. Χάρη στην απουσία συμβατικού κινητήρα εσωτερικής καύσης, το Al:Trail Quattro έχει πολύ μικρούς προβόλους ούτως ώστε να εξασφαλίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να «υπερνικά» εμπόδια κατά την κίνηση εκτός δρόμου.

Προς το παρόν η Audi δεν ανακοινώνει στοιχεία που να σχετίζονται με το τεχνολογικό ποιον του πρωτοτύπου, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα βασίζεται στην πλατφόρμα πασπαρτού MEB του VW Group. Ωστόσο, όπως μαρτυρά και η επίσημη ονομασία του, το Al:Trail Quattro θα είναι τετρακίνητο, διαθέτοντας από έναν ηλεκτροκινητήρα, με άγνωστη προς το παρόν ονομαστική ισχύ, σε κάθε άξονα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ