top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στη Γενεύη για τη Lagonda All-Terrain Concept

Η Aston Martin θα παρουσιάσει στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα πρωτότυπο μοντέλο στη δεύτερη κατά σειρά απόπειρά της να αναβιώσει το όνομα Lagonda με μία σειρά «ανεξάρτητων» μοντέλων.

Από την ονομασία του και μόνο, αλλά και αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς με την αρωγή της «σκοτεινής» teaser φωτογραφίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα είναι σαφές πως το All-Terrain Concept, που θα δούμε σε λιγότερο από τριάντα μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ανήκει στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Επί της ουσίας θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια του Lagonda Vision κοιτώντας στα μάτια στην έκδοση παραγωγής την Rolls-Royce Cullinan.

Το Lagonda SUV θα είναι ηλεκτροκίνητο και συνάμα το έκτο από τα επτά νέα αυτοκίνητα που έχει ήδη αποκαλύψει η Aston Martin ή έχει δείξει μερικώς υπό τη μορφή πρωτοτύπων και αποτελούν την «καρδιά» του αναπτυξιακού της σχεδίου για τα επόμενα χρόνια. Οι DB11, Vantage και DBS Superleggera είναι ήδη στις εκθέσεις της βρετανικής εταιρείας, με τη νέα DBX να μπαίνει στην παραγωγή μέσα στο τρέχον έτος. Τα άλλα δύο θα είναι οι εκδόσεις παραγωγής των Lagonda Vision και Lagonda All-Terrain Concept._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ