top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου για τη νέα Bentley Flying Spur

Τη χρονιά που η Bentley γιορτάζει την 100ή της επέτειο, η νέα Flying Spur, που θα αποκαλυφθεί στις 11 Ιουνίου, έρχεται να αποτελέσει το απαραίτητο συμπλήρωμα στη γκάμα της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία, η τρίτη γενιά της Flying Spur θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της στις 11 Ιουνίου αποτελώντας το πρώτο μοντέλο της Benltey που θα υιοθετεί σύστημα τετραδιεύθυνσης, το οποίο στρέφει τους πίσω τροχούς στην ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός στις υψηλές ταχύτητες, για καλύτερη σταθερότητα, και στην αντίθεση στις χαμηλές, για βελτιωμένη ευελιξία. Όπως συμβαίνει με τις δύο τελευταίες γενιές της Flying Spur, έτσι και η νεότερη θα διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα είναι «ενεργό» βάζοντας στο παιχνίδι τους εμπρός τροχούς μόνο σε περίπτωση ολίσθησης των πίσω. Το «παρών» θα δίνει και το σύστημα Dynamic Ride, το οποίο ελέγχει τον βαθμό απόσβεσης της ανάρτησης σε πραγματικό χρόνο.

Προς το παρόν, η εταιρεία από το Crewe δεν αποκαλύπτει στοιχεία που να αφορούν τους κινητήρες της νέας Flying Spur, αν και βέβαιο είναι πως κάτω από το καπό της θα φιλοξενηθούν για μια ακόμα φορά οι γνωστοί V12 και V8 κινητήρες της εταιρείας._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ