top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου για το νέο Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Η Toyota θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα την plug-in υβριδική έκδοση του νέου RAV4.

Η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού την plug-in υβριδική έκδοση του Toyota RAV4 σε μια πορεία του δημοφιλούς SUV μοντέλου της στον κόσμο των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που ομολογουμένως δεν είναι και τόσο συνηθισμένη – και αυτό με δεδομένο ότι τα πρώτα βήματα έγιναν με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο RAV4 που παρήχθη έως και το 2014 σε συνεργασία με την Tesla σε μόλις 2.500 αντίτυπα, ενώ εν συνεχεία προέκυψε η απλή υβριδική εκδοχή του.

Όπως και να ΄χει, στη λιτή ανακοίνωση που εξεδόθη σήμερα από την Toyota, επισημαίνεται με έμφαση πως η PHEV έκδοση του μοντέλου θα είναι και η ισχυρότερη – ωστόσο δεν ανακοινώνονται ακριβή στοιχεία για την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα ή τη συνδυαστική. Αυξημένη, όπως είναι φυσικό, θα είναι και η δυναμική της μπαταρίας, η οποία αναμένεται να προσφέρει ικανό αριθμό «ηλεκτρικών χιλιομέτρων».

Σχεδιαστικά, όπως μαρτυρά και η teaser φωτογραφία που σας παραθέτουμε, πέραν του νέου Supersonic Red εξωτερικού χρωματισμού, δεν εντοπίζονται τρανταχτές διαφορές σε σχέση με τις απλές υβριδικές εκδοχές της οικογένειας, οι οποίες, ως γνωστόν, παρουσιάστηκαν στα τέλη του 2018 βασιζόμενες στην πλατφόρμα TNGA του ιαπωνικού κολοσσού. _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ