top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στο Παρίσι για τη νέα Mercedes B-Class

Η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι στο περίπτερό της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που ανοίγει τις πύλες του την επόμενη εβδομάδα, το «παρών» δώσει μεταξύ άλλων και η νέα B-Class.

Η Mercedes αναμένεται να έχει μία εξόχως δυναμική παρουσία στην πόλη του φωτός στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό μία πλειάδα νέων μοντέλων. Το πραγματικά καινούργιο και… αθέατο μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι η νέα BClass, η οποία αναμένεται να διαθέτει πιο δυναμικό παρουσιαστικό από την προκάτοχό της, περισσότερους χώρους στο εσωτερικό και –φυσικά- όλη την τεχνολογική κληρονομία της A-Class, στην οποία και θα βασίζεται. Ανάμεσα τους είναι και το σύστημα πολυμέσων MBUX, καθώς και πολλά στοιχεία ασφάλειας τα οποία έχουν «μεταφερθεί» από την S-Class.

Φυσικά, πόλος έλξης στο περίπτερο της εταιρείας θα είναι η νέα EQC, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας, η νέα Mercedes-AMG A35 4Matic, στην οποία «πρωτοστατεί» ο 2λιτρος κινητήρας τούρμπο των 306 ίππων, η έκδοση 43 4Matic+ της Mercedes-AMG GT 4-door coupe με τον 6κύλινδρο κινητήρα των 367 ίππων να δίνει για την περίσταση τον τόνο, η ολοκαίνουργια GLE, η 4θυρη έκδοση της A-Class, αλλά και το ενδιαφέρον πρωτότυπο, με μονοθέσια παρακαλώ διάταξη, EQ Silver Arrow, το οποίο είδαμε τον Αύγουστο στο Pebble Beach των ΗΠΑ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ