top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 για το νέο και ηλεκτρικό Polestar 2

Η Polestar κατονομάζει το Tesla Model 3 ως τον άμεσο αντίπαλο του «2», του νέου και δεύτερου κατά σειρά μοντέλου που θα παρουσιαστεί o Σουηδός κατασκευαστής μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Με μία teaser φωτογραφία του πίσω μέρους του αυτοκινήτου, η ανεξάρτητη πλέον σουηδική εταιρεία ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα παρουσιάσει το νέο Polestar 2, ένα μεσαίου μεγέθους 4θυρο fastback μοντέλο που θα κινείται αποκλειστικά με την αρωγή ηλεκτροκινητήρων – σε αντίθεση με το Polestar 1 που είναι υβριδικό.

Μάλιστα, στο συνοδευτικό κείμενο, η Polestar έδωσε ένα σαφές στίγμα των τεχνολογικών περγαμηνών του μοντέλου που θα δούμε – κατά πάσα πιθανότητα – στην Έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, στην αναφορά της η σουηδική εταιρεία που δημιούργησε πέρσι η Volvo επισημαίνει ότι το «2» θα έχει αυτονομία κίνησης κοντά στα 482 χλμ. με τους ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν ισχύ που θα κυμαίνεται στους 400 ίππους.

Επίσης, το ηλεκτροκίνητο Polestar 2 διαθέτει το σύστημα Google Assistant ως μέρος του συστήματος πολυμέσων και επικοινωνίας Google Android HMI

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Polestar κατονομάζει για μία ακόμα φορά ως άμεσο αντίπαλο του «2» το Tesla Model 3 προσθέτοντας αυτή τη φορά στην αναφορά της ότι η τιμή του θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με εκείνη του αμερικάνικου σεντάν που το 2018 κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 145.000 αγοραστών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο Polestar 2 θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω καταβολής μετρητών ή με την αρωγή του προγράμματος συνδρομών της Volvo, το 2020._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ