top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών το νέο Hyundai i30

Οι Κορεάτες είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν το νέο Hyundai i30 στις αρχές του επόμενου μήνα.

Από τις δύο όχι και τόσο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που η ίδια η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα, είναι σαφές πως το νέο i30 υιοθετεί πολλά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα που είδαμε στο i40, με βασικότερα τα πιο γωνιώδη φωτιστικά σώματα και τη μεγάλη μάσκα στο εμπρός μέρος. Επίσης, στον εμπρός προφυλακτήρα βρίσκονται ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας. Σύμφωνα με τον Peter Schreyer, τον υπεύθυνο σχεδιασμού του Ομίλου Kia/Hyundai, το αισθητικό προφίλ του νέου i30 έχε περατωθεί με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος αγοραστών.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το νέο i30 θα διατίθεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα, απόφαση στην οποία οδηγήθηκαν οι ιθύνοντες της κορεάτικης εταιρείας ύστερα από την περιορισμένη εμπορική απήχηση των 3θυρων παραλλαγών της υπάρχουσας γενιάς.

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου αναμένεται να συναντήσουμε μια νέα οικογένεια κινητήρων, η οποία θα έχει ως αφετηρία ένα μηχανικό σύνολο με τούρμπο και 3 κυλίνδρους και χωρητικότητα 1,0 λίτρου.

Η αποκάλυψη του νέου Hyundai i30 θα πραγματοποιηθείς στις 7 Σεπτεμβρίου, με την επίσημη πρεμιέρα του στο κοινό να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Οκτωβρίου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ