Επικαιρότητα Κόσμος

Προ των πυλών το νέο Longtail μοντέλο της McLaren

Την επόμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η McLaren θα παρουσιάσει το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο της οικογένειας Longtail.

Σύμφωνα με το επίσημο δ.Τ. της McLaren, πρόκειται για ένα ακόμα μοντέλο που εξελίχθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στην απαιτητική φιλοσοφία της οικογένειας Longtail «διαθέτοντας αυξημένη ισχύ, μειωμένο βάρος, βέλτιστη αεροδυναμική», όντας ένα νέο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που θα διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές του κοινού.

Χωρίς προς το παρόν να αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία (σ.σ.: αν και σχεδόν βέβαιο είναι πως θα πρόκειται για την Spider έκδοση της 600 LT), η McLaren αναφέρει στη σημερινή της αναφορά ότι θα πρόκειται για ένα μοντέλο η παραγωγή του οποίου θα διαρκέσει μόλις 12 μήνες.

Η ιστορία της οικογένειας Longtail της McLaren ξεκίνησε το 1997 με την McLaren F1 GTR Longtail, η οποίο έλαβε με επιτυχία μέρος στο πρωτάθλημα FIA GT. Η McLaren Automotive αναβίωσε το όνομα Longtail το 2015, με το λανσάρισμα της 675 LT Coupé, ενός μοντέλου περιορισμένου όγκου παραγωγής. Στη συνέχεια ακολούθησε η 675 Spider LT, με τα 500 μόλις αντίτυπά της να πωλούνται μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες. Το τέταρτο μοντέλο που φέρει το όνομα Longtail, η 600 LT Coupé, αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2018 στο Goodwood Festival of Speed._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου