Επικαιρότητα Κόσμος

Πρώτα επίσημα στοιχεία για το νέο Opel Insignia

Η Opel μας προϊδεάζει για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο μεσαίο οικογενειακό της.

Το νέο Opel Insignia, το οποίο βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της εξέλιξης του, θα παρουσιαστεί επίσημα τον προσεχή Μάρτιο στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού. Θέλοντας να δημιουργήσει το απαραίτητο, πριν το λανσάρισμα, momentum, η Opel δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του μοντέλου, καθώς και συγκεκριμένες πληροφορίες αναφορικά με τις τεχνικές του προδιαγραφές.

Το νέο Insignia Grand Sport, όπως θα ονομάζεται η νέα ναυαρχίδα της Opel, βασίζεται σ' ένα ολοκαίνουργιο δάπεδο, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερο κατά 9 εκ. μεταξόνιο. Παρ’ ότι το αυτοκίνητο θα διαθέτει μικρότερους προβόλους εμπρός και πίσω, θα είναι μακρύτερο κατά 5,5 εκ. σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η σημαντικότερη είδηση, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η Opel, θα είναι η μείωση του συνολικού βάρους της κατασκευής έως και 175 κιλά, γεγονός που θα αντικατοπτρίζεται τόσο στις τιμές κατανάλωσης, όσο κα στα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η εταιρεία περιορίζεται στην αναφορά ότι κάτω από το καπό θα συναντάται μια νέα γκάμα 3κύλινδρων και 4κύλινδρων κινητήρων ντίζελ και βενζίνης. Ανάμεσα σε αυτούς πιθανότατα θα είναι ένας κινητήρας τούρμπο (βενζίνη) με χωρητικότητα 1,5 λίτρων με ισχύ άνω των 160 ίππων και ένας 1.600άρης με δύο τούρμπο και παραπλήσια ισχύ._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου