top icon
Επικαιρότητα

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Lexus UX

Η Lexus μας δίνει σήμερα μια σαφέστερη εικόνα των προθέσεών της δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου UX που θα δούμε να αποκαλύπτεται πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια σε λίγες μέρες από σήμερα στη Γενεύη.

Μαζί με τις μόλις δύο επίσημες φωτογραφίες της εξωτερικής περιβολής του που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα, η Lexus επισημαίνει με νόημα στο επίσημο δ.Τ. της πως το νέο UX διαθέτει «την ευκινησία ενός χάτσμπακ μοντέλου», χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το αλουμινένιο πλαίσιο στο οποίο βασίζεται. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο σχεδίασης, το μεσαίο SUV της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο τοποθετείται ένα σκαλί πιο χαμηλά από το ΝΧ, διαθέτει ένα αρκετά «οξύ» παρουσιαστικό που συνάδει απόλυτα με το γνώριμο αισθητικό DNA της μάρκας. Το οποίο, άλλωστε, είδαμε να «εφαρμόζεται» και στο πρωτότυπο UX Concept που παρουσιάστηκε στο Παρίσι το 2016.

Μη επιβεβαιωμένες μέχρι και αυτή τη στιγμή πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις στο σύνολο εκδόσεις, εκ των οποίων η μία μόνο θα είναι υβριδική (UX250h). Οι άλλες δύο θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, οι UX200 και UX250. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν την μεθεπόμενη εβδομάδα στο 88ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ