top icon
Επικαιρότητα

Πρώτες πληροφορίες και εικόνες από τη νέα BMW M5 CS

Ο επικεφαλής της BMW M, Markus Flasch, μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα Μ5 CS αποκαλύπτοντας σε ένα σύντομο βίντεο αρκετά στοιχεία των τεχνικών τα περγαμηνών.

Η νέα BMW M5 CS βρίσκεται πλέον προ των πυλών, καθώς το M Division θα προχωρήσει στην πλήρη αποκάλυψή της μέσα στον προσεχή κιόλας μήνα. Θέλοντας να προϊδεάσει τους απανταχού petrolheads για τις τεχνικές -και όχι μόνο- προδιαγραφές της νέας έκδοσης της 4θυρης Μ5, ο επικεφαλής της BMW M, Markus Flasch, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα teaser βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για την κορυφαία, προς το παρόν, έκδοση της νέας Σειράς 5.

Η νέα M5 CS θα βασίζεται στην έκδοση Competition αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 635 ίππων. Όπως είναι αναμενόμενο, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον τομέα της μείωσης του βάρους – όπερ και εγένετο, καθώς η νέα M5 CS θα κατεβάσει την τελική ένδειξη της ζυγαριάς σε σχέση με τις απλές εκδόσεις κατά 70 κιλά.

BMW M5 CS

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει μπάκετ καθίσματα από carbon, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Markus Flasch, στην καμπίνα του θα είναι εφικτή η φιλοξενία τεσσάρων επιβατών, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στη διαμόρφωση των καθισμάτων στο πίσω μέρος.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο θα κοσμείται από φωτιστικά σώματα με κίτρινο φωτισμό και σφυρύλατους τροχούς από αλουμίνιο με «χρυσό» χρωματισμό, ενώ το «παρών» θα δίνει ένα ειδικά εξελιγμένο σύστημα πέδησης που θα αποτελείται από κεραμικούς δίσκους με κόκκινες για την περίσταση δαγκάνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ