top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Cupra [+video]

Η Cupra θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ιδού μια πρώτη γεύση.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική και ανεξάρτητη πλέον εταιρεία, το πρωτότυπο θα διαθέτει μία σχεδίαση που συνδυάζει τα γνωρίσματα των 4θυρων crossover μοντέλων με εκείνα των SUV. Όντας ένα μοντέλο με σπορτίφ προσανατολισμό και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, θα τροφοδοτείται αποκλειστικά με ρεύμα εισάγοντας δυναμική την ισπανική εταιρεία στο μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Χωρίς να έχει μέχρι και αυτή τη στιγμή επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, το νέο αυτό πρωτότυπο θα βασίζεται στο δάπεδο MEB του Ομίλου VW, το οποίο θα χρησιμοποιεί και το ομόσταβλο και επίσης ηλεκτροκίνητο el-Born της Seat αποτελώντας εν πολλοίς μια σαφώς πιο σπορτίφ και νεανική εκδοχή του τελευταίου. Τόσο σε συμπεριφορά, όσο και σε αισθητική.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «ακατονόμαστο» και αυτή τη στιγμή πρωτότυπο της Cupra θα πλαισιώσει στη γκάμα της το νέο Formentor, το οποίο θα διατίθεται σε plug-in υβριδική έκδοση._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ