Επικαιρότητα Κόσμος

Πρώτη γεύση από το Mini John Cooper Works GP των 300+ ίππων

Η βρετανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου σε έναν περίπου χρόνο Mini John Cooper Works GP των 300+ ίππων.

Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση παραγωγής του 3θυρου Mini, που δανείζεται τόσο την ονομασία John Cooper Works GP, όσο και τη φιλοσοφία του ομώνυμου πρωτοτύπου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το 2017. Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία, η συγκεκριμένη εκδοχή του μοντέλου θα πραγματοποιήσει το επίσημο εμπορικό της ντεμπούτο το 2020 και θα παραχθεί σε περιορισμένα αντίτυπα με τον 4κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα της να αποδίδει περισσότερους από 300 ίππους.  

Όπως η ίδια δηλώνει, με το νέο Mini John Cooper Works GP η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσει το χρόνο των 8 λεπτών και 23 δλ. που είχε πετύχει στο «μεγάλο» Nurburgring η προηγούμενη γενιά.

Οπτικά, όπως μπορεί να δει κανείς από τις teaser φωτογραφίες που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το BMW Group, το Mini John Cooper Works GP θα είναι αρκετά… δραματικό, χάρη στα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, τους εντυπωσιακούς τροχούς, αλλά και τον πίσω διαχύτη αγωνιστικών προδιαγραφών στο πίσω μέρος. Παρ’ ότι δεν αποκαλύπτονται στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού, βέβαια θεωρείται η παρουσία καθισμάτων μπάκετ αλλά και κλωβού ασφαλείας αγωνιστικών προδιαγραφών._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου