top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από το πρωτότυπο Infiniti QX Inspiration

Το πρωτότυπο QX Inspiration, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση του Ντιτρόιτ το μήνα που διανύουμε, αποτελεί το όραμα της Infiniti στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων SUV.

Η Infiniti θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες από σήμερα το πρωτότυπο QX Inspiration στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ένα αυτοκίνητο το οποίο, όπως η ίδια δηλώνει, αποτελεί την προεπισκόπηση του ηλεκτρικού μέλλοντος της μάρκας. Το πρωτότυπο αντιπροσωπεύει τα σχέδια εταιρείας στα ηλεκτροκίνητα οχήματα υψηλών επιδόσεων σηματοδοτώντας παράλληλα μία νέα εποχή στο σχεδιασμό των μοντέλων της.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, η ανάπτυξη νέων πλατφορμών που προορίζονται αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα της επιτρέπει τη δημιουργία αυτοκινήτων με μεγάλους χώρους στην καμπίνα. Στην περίπτωση του QX Inspiration, η καμπίνα έχει σχεδιαστεί «χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές και μια επιλογή από υλικά εμπνευσμένα από την Ιαπωνία».

Ο Karim Habib, υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας, δήλωσε:

«Πρόκειται για την αρχή μιας νέας εποχής για την Infiniti και μια απεικόνιση του πού θέλουμε να πάμε με την εταιρεία. Η ηλεκτροκίνηση και άλλες νέες τεχνολογίες μας δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξουμε τη φιλοσοφία σχεδιασμού».

Προς το παρόν, η ιαπωνική εταιρεία δε δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις μονάδες κίνησης του πρωτοτύπου._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ