top icon
Κόσμος

Πρώτη γεύση από την ηλεκτρική Mercedes Concept EQT

Η Mercedes θα αποκαλύψει στις 10 Μαΐου την Concept EQT, ένα ηλεκτρικό van μοντέλο που αποτελεί τον προάγγελο της νέας T-Class.

Με μία λακωνική της δήλωση, η Mercedes ανακοίνωσε χθες ότι στις 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια ενός νέου και ηλεκτρικού ασφαλώς πρωτοτύπου. Για την περίσταση, πρόκειται για την Concept EQT, ένα όχημα που προσφέρει «μια καθαρή ματιά στην ηλεκτρική έκδοση της επικείμενης T-Class».

Με το ολοκαίνουργιο αυτό city van, η Mercedes-Benz Vans θα υιοθετήσει τη γνώριμη «φόρμουλα» που είδαμε στην V-Class σε μια συμπαγή εκδοχή στην αναπτυσσόμενη, από εμπορική σκοπιά, κατηγορία μικρών van μοντέλων.

Η Mercedes Concept EQT θα συνδυάζει ένα ευρύχωρο και «ευπροσάρμοστο» εσωτερικό με ελκυστικό σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αναφέρει με έμφαση το γερμανικό εργοστάσιο.

Με αυτό το πρώτο premium μικρό van όχημα, η Mercedes-Benz Vans αναμένεται να επεκτείνει την «ατζέντα» των μοντέλων της που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε επαγγελματίες, προσφέροντας ένα ελκυστικό entry level van μοντέλο.

Προς το παρόν, η Mercedes δεν αποκαλύπτει τεχνικές λεπτομέρειες για το πρωτότυπό της, ούτε και το χρόνο κατά τον οποίο η έκδοση παραγωγής θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις κατά τόπου αγορές της υφηλίου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ