Επικαιρότητα Κόσμος

Πρώτη γεύση στο Nurburgring για τις νέες BMW X3 M και X4 M

Τον αγώνα του πρωταθλήματος DTM που πραγματοποιείται στην πίστα του Nurburgring αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξε η BMW προκειμένου να φέρει στο φως για πρώτη φορά τις νέες X3 M και X4 M.

Δύο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα των νέων X3 M και X4 M παρουσίαζει η BMW στην πίστα του Nurburgring στα πλαίσια του αγώνα του πρωταθλήματος DTM που διεξάγεται στη γερμανική πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μαζί με το απαραίτητο και απολύτως επίσημο φωτογραφικό υλικό, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο τέλος της αναφοράς μας, οι Βαυαροί προβαίνουν στην ανακοίνωση πολύ… βασικών στοιχείων που αφορούν στα δύο κορυφαία μοντέλα των Χ3 και X4. Όπως είναι για παράδειγμα το γεγονός ότι κάτω από το εμπρός καπό τους θα φιλοξενείται ένας 3λιτρος εν σειρά 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας της γενιάς Μ TwinTurbo, για τον οποίο όμως δεν ανακοινώνονται περισσότερα στοιχεία.

Ελαφρώς πιο διαφωτιστικοί αποδεικνύονται οι δημιουργοί των δύο εκδόσεων για το σύστημα μετάδοσης των δύο αυτοκινήτων. Εδώ, η μεγάλη είδηση είναι πως το σύστημα έξυπνης τετρακίνησης Μ xDrive των X3 M και Χ4 Μ προέρχεται από τη νέα M5. Το «παρών» και στις δύο περιπτώσεις δίνει και το μπλοκέ πίσω διαφορικό M Differential των Βαυαρών. Δυστυχώς, οι ιθύνοντες της BMW δεν αποκαλύπτουν άλλα στοιχεία, ούτε και το πότε οι νέες Χ3 Μ και X4 M θα παρουσιαστούν επίσημα στο ευρύ κοινό. Πολλώ δε μάλλον, για το χρόνο του εμπορικού λανσαρίσματός τους._Χ.Α.

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου