top icon
Επικαιρότητα

To Renault Megane R.S. Trophy-R σπάει το ρεκόρ στο Spa-Francochamps [+video]

Εκτός από το Nurburgring, το νέο Renault Megane R.S. Trophy-R είναι το ταχύτερο προσθιοκίνητο μοντέλο παραγωγής και στο Spa-Francochamps.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, η Renault ανακοίνωσε πως η έκδοση Trophy-R του Megane R.S. είναι η νέα βασίλισσα στην κατηγορία των «συμπαγών» και προσθιοκίνητων αυτοκινήτων στη νέα, πιστοποιημένη διαδρομή μήκους 20,832 χλμ. της «Πράσινης Κόλασης». Και για να το αποδείξουν, έδωσαν στη δημοσιότητα και τα σχετικά οπτικά πειστήρια (βλ. βίντεο) της επίδοσής του

Σήμερα, η γαλλική εταιρεία ανακοινώνει μία ακόμα κατάκτηση για την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου της μοντέλου, το οποίο «έγραψε» στη διάσημη πίστα του Spa-Francochamps στο Βέλγιο χρόνο 2:48.338. Επίδοση που αυτομάτως κατατάσσει το νέο Megane R.S. Trophy-R στο συγκεκριμένο τερέν στην κορυφή της σχετικής λίστας στην κατηγορία των προσθιοκίνητων μοντέλων παραγωγής.

Ο άνθρωπος που για την περίσταση βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου βελτιώνοντας το ρεκόρ πίστας στην κατηγορία FWD κατά πέντε σχεδόν δευτερόλεπτα ήταν ο μηχανικός και επίσημος δοκιμαστής της Renault Sport, Laurent Hurgon.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ