top icon
Επικαιρότητα

Renault: Υβριδικές εκδόσεις για Clio, Captur και Megane, έρχεται το «φθηνό» ηλεκτρικό K-ZE

Ο Carlos Ghosn ανακοινώνει στο Παρίσι τα επόμενα βήματα της Renault στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Groupe Renault, Carlos Ghosn, ανακοίνωσε σήμερα δύο πολύ σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της ηλεκτρικής… πορείας του ομίλου, όπως αυτή περιγράφεται στο στρατηγικό σχέδιο «Drive the Future». Το πρώτο από τα βήματα αυτή είναι η παρουσίαση ενός νέου, προσιτού αστικού οχήματος το 2019 που φέρει την ονομασία KZE και το δεύτερο η έλευση το 2020 του υβριδικού Clio και των plug-in υβριδικών εκδόσεων για τα Captur και Megane.

Το μικρό και αμιγώς ηλεκτροκίνητο K-ZE ανήκει στην κατηγορία Α και παραπέμπει σε σχεδίαση σε SUV, διαθέτοντας μία αυτονομία, σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, της τάξης των 250 χλμ. Εκτός από τον ελκυστικό σχεδιασμό του, το Renault K-ZE είναι εύκολο να φορτιστεί χάρη σ’ ένα σύστημα διπλής φόρτισης συμβατό με οικιακό δίκτυo ή/και δημόσιες υποδομές. Από εκεί και πέρα, θα διαθέτει πλήθος ηλεκτρονικών καλουδιών, όπως οι αισθητήρες παρκαρίσματος, η κάμερα οπίσθιας προβολής και η κεντρική οθόνη στο εσωτερικό που θα παρέχει αρκετές υπηρεσίες – από πλοήγηση έως σύνδεση με υπολογιστή.

Το Κ-ΖΕ θα διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κίνας και θα κατασκευαστεί από την e-GT New Energy Automotive Co, την κοινοπραξία που έχουν δημιουργήσει η κινεζική Dongfeng Motor Group με τη Nissan._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ