top icon
Επικαιρότητα

Rimac Concept One

H Rimac Automobili με έδρα την Κροατία ανακοίνωσε ότι το Concept One έχει σχεδόν πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, καθώς βρέθηκε νέος επενδυτής.

H Rimac Automobili με έδρα την Κροατία ανακοίνωσε ότι το Concept One έχει σχεδόν πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, καθώς βρέθηκε νέος επενδυτής. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε για το Concept One, αλλά φαίνεται ότι το ηλεκτρικό supercar έχει πιθανότητες να δει σύντομα το φως παραγωγής. Ένας κολομβιανός επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει να κάνει μια επένδυση στην εταιρεία και έχει επίσης αγοράσει το αυτοκίνητο. Επιπλέον, μια εταιρεία ορυκτών από το Χονγκ Κονγκ θα αποκτήσει το δέκα τοις εκατό των μετοχών της Rimac Automobili.

Το βάρους 1.650 κιλών αυτοκίνητο θα έχει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με συνδυασμένη ισχύ 1.088 PS. Θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα είναι 305 χιλιόμετρα την ώρα. Η αυτονομία του θα ανέρχεται σε 600 χιλιόμετρα και η τιμή του (αν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν και παραχθεί) θα είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ