top icon
Κόσμος

Ποιό είναι το πιο… γκαζιάρικο smartphone της αγοράς;

Το περιορισμένης παραγωγής κορυφαίο smartphone Galaxy S23 Ultra M Edition της Samsung αποτίει φόρο τιμής τόσο στην πρώτη όσο και στην τρέχουσα έκδοση της M3 δανειζόμενο στοιχεία – αναφορές στην ιστορία της M Division.

H BMW συνεργάστηκε στην Κορέα με την SK Telecom και παρουσίασαν ένα smartphone της σειράς S23 της Samsung που θα διατεθεί σε 1.000 μόλις αντίτυπα, το οποίο παντρεύει τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και την αισθητική των μοντέλων Μ των Βαυαρών με ένα αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ.

Εν προκειμένω, το μεταλλικό κουτί της συσκευασίας αποτελεί μία εμφανή αναφορά στην BMW M3 E30 που πρωτοείδαμε το 1986 και κάτω από τα καπό της κρύβει μία σκληρή θήκη προστασίας της συσκευής με σχεδιαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στην τρέχουσα, έκτη, γενιά της M3.

bmw

Η συσευασία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, το πολυτελές πακέτο δανείζεται στοιχεία και αναφορές από την ιστορία της BMW M και περιλαμβάνει ακόμη ένα αναλογικό ρολόι, μία θήκη για γυαλιά και ένα μπρελόκ που δέχεται επτά διαφορετικά σήματα από διαφορετικές σχεδιαστικές φάσεις στην εξέλιξη του εμβλήματος. Ένα βιβλίο και ένα σχετικό πόστερ αφιερωμένα στην 50χρονη ιστορία συμπληρώνουν την Μ εικόνα της συλλεκτικής συσκευής.

Samsung S23 Ultra BMW M Edition package

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone που είναι η «ναυαρχίδα» της γκάμας της Samsung είναι εντυπωσιακά, καθώς πρόκειται για την έκδοση με μνήμη 12Gb και αποθηκευτικό χώρο 512Gb. Η οθόνη είναι AMOLED 6,8 ιντσών με χρόνους ανανέωσης έως 120Ηz και η βασική κάμερα φτάνει σε ανάλυση τα 200Mp. Μοναδική επιλογή όσον αφορά το χρώμα της συσκευής είναι το phantom black.

Το Samsung Galaxy S23 Ultra M Edition έρχεται με ειδικά σχεδιασμένη οθόνη υποδοχής με Μ αναφορές και με προεγκατεστημένη την εφαρμογή BMW Vantage που παρέχει στον κάτοχο πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο για νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της φίρμας.

Επίσης, ο κάτοχος του τηλεφώνου αποκτά ένα εκπτωτικό κουπόνι από το BMW Driving Center σε περίπτωση που θελήσει να βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες.

Όπως αναφέραμε η παραγωγή έχει οριστεί στις 1.000 μονάδες με τιμή περίπου 1.300€ για προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

bmw

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ