top icon
Κόσμος

Σε δημοπρασία η Lamborghini Countach του Rod Stewart

Μία περιορισμένης παραγωγής Lamborghini Countach LP400 «Periscopio» αναζητά νέο ιδιοκτήτη στη δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s. Το πολυτελές supercar ανήκε στον τραγουδιστή Rod Stewart.

Η ιστορία της συγκεκριμένης Lamborghini Countach που είχε ο Rod Stewart, γνωστός καλλιτέχνης στο χώρο της μουσικής ποπ, είναι άκρως συναρπαστική και εννοείται ενδιαφέρουσα.

Ο Rod Stewart, ανάμεσα στα άλλα πάθη που είχε, ήταν και τα αυτοκίνητα της Lamborghini. Χρονολογικά, όλα ξεκίνησαν από αυτή εδώ την LP400, μια από τις ελάχιστες «στενές» Countach που είχαν και το χαρακτηριστικό από το οποίο προέκυψε και το παρατσούκλι «Periscopio» και έχει να κάνει με τον εσωτερικό καθρέπτη.

Εκτός από τους μικρούς εξωτερικούς καθρέπτες του αυτοκινήτου, η ορατότητα του οδηγού προς τα πίσω γινόταν μέσω του εσωτερικού καθρέπτη, για χάρη του οποίου υπάρχει και αυτή η διαμόρφωση της οροφής με την εσοχή. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μεταφέρθηκε αυτούσιο από το πρωτότυπο της Lamborghini Countach, στην έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.intronews.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ