top icon
Επικαιρότητα

Seat Always Learning

Η Seat κάνει ένα ακόμα τεράστιο βήμα στις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρει στους υπαλλήλους της, προκειμένου να τους προετοιμάσει για τις μελλοντικές προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εταιρεία ξεκίνησε το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Always Learning, το οποίο είναι το μοναδικό στο είδος του στο ευρωπαϊκό εταιρικό περιβάλλον, διαθέτοντας περισσότερα από 150 μαθήματα online και δια ζώσης διδασκαλίας, σχεδιασμένα για το μέλλον και διαθέσιμα για όλους τους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση για περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους, σε τομείς που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση και τις νέες τεχνολογίες ώστε να αντιμετωπίσουν τον μετασχηματισμό του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και την εξέλιξη των μελλοντικών θέσεων εργασίας. Με το πρόγραμμα αυτό, το οποίο ολοκληρώνει την τρέχουσα εκπαιδευτική προσφορά της εταιρείας, η Seat θέτει μια θεμελιώδη αλλαγή στον τομέα της εταιρικής κατάρτισης, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να κάνουν τις δικές τους εκπαιδευτικές επιλογές, ακόμα κι αν το περιεχόμενο δεν έχει άμεση σχέση με την τρέχουσα εργασία τους. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην απασχόληση και προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο πρόσθετες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.

Η υπεύθυνη εκπαίδευσης Laura Carnicero επεσήμανε ότι «στη Seat γνωρίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρξει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων που σήμερα δεν υφίστανται και οι άνθρωποι μας πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτά. Εκτός από τα προγράμματα που έχουμε ήδη, η προστιθέμενη αξία του Always Learning είναι ότι φροντίζει τα ατομικά κίνητρα των εργαζομένων. Με αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, η Seat δεσμεύεται για την επαγγελματική εξέλιξη των υπαλλήλων της στο επόμενο επίπεδο». Το 2018, επένδυσε 21 εκατομμύρια ευρώ στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της. Τα μαθήματα Always Learning ενισχύουν τις εκπαιδευτικές δυνατότητες της εταιρείας και αποτελούν τον τρίτο πυλώνα που στηρίζει τη στρατηγική της σε αυτό τον τομέα. Οι άλλοι δύο πυλώνες περιλαμβάνουν το φάσμα των μαθημάτων που αποσκοπούν στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων που χρειάζονται οι εργαζόμενοι στην τρέχουσα δουλειά τους και μια δεύτερη ομάδα θεμάτων που σχετίζονται με την εξέλιξη των εργαζομένων για την απόκτηση δεξιοτήτων για μελλοντικά επαγγέλματα στα πλαίσια του μεγάλου μετασχηματισμού του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 2018 η Seat αύξησε τον αριθμό των μαθημάτων που εστιάζουν σε θέματα σχετικά με το μέλλον κατά 237%._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ