top icon
Επικαιρότητα

Seat – επεκτείνει κατά τρεις μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

Η Seat επεκτείνει κατά τρεις μήνες την εγγύηση για τα αυτοκίνητά της, εκείνα των οποίων η κάλυψη έληγε κανονικά τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο 2020, ως συνέπεια της κατάστασης που προκλήθηκε από τον Covid-19.

Λόγω των περιορισμών της κίνησης των πολιτών, είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς, των οποίων η εγγύηση των αυτοκινήτων τους έληγε κανονικά τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο του 2020, να μην έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα εξουσιοδοτημένα Seat service. Ως εκ τούτου, η κάλυψη θα επεκταθεί για τρεις επιπλέον μήνες για συμβόλαια εγγύησης που έχουν λήξει ή θα λήξουν μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020. Η επέκταση αυτή είναι δωρεάν για τον πελάτη και ισχύει τόσο για τη βασική συμβατική εγγύηση για νέα οχήματα, όσο και για την επέκταση εγγύησης Seat, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τους υψηλότερους δυνατούς όρους ασφάλεια και να διευκολύνει την κινητικότητά τους.

Αυτό το μέτρο είναι μια προσφορά της Seat σε πλήρως εθελοντική βάση για τους πελάτες της, χωρίς να υποδηλώνει αναγνώριση νομικής υποχρέωσης ή άλλης σχετικής υποχρέωσης στο μέλλον. Επιπλέον, η Seat εργάζεται σκληρά σε όλες τις αγορές της με τα επίσημα δίκτυα αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων service προκειμένου να προσαρμόσει τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την ασφάλεια των πελατών της, αλλά και καθιερώνοντας την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Seat Service.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ