top icon
Επικαιρότητα

Seat Tarraco: Παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου

Το Tarraco ολοκληρώνει τη γκάμα SUV της Seat, κάνoντας το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 18 Σεπτεμβρίου στη Tarragona. Περισσότεροι από 146.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής του ονόματός του.

Η Seat έδωσε την ευκαιρία σε δέκα φίλους της εταιρείας από όλο τον κόσμο να ρίξουν μία πρώτη ματιά στο νέο Tarraco. Προερχόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, είδαν από κοντά το τρίτο SUV της Seat πριν την παγκόσμια παρουσίασή του.

Αφού έλαβαν πρόσκληση να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell, βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Τους έδωσαν κωδικοποιημένες οδηγίες και μπήκαν σε ένα ελαφρώς φωτισμένο δωμάτιο. Ανά ζευγάρια πέρασαν μέσα στο αμφιθέατρο της εταιρείας όπου μπορούσαν να διακρίνουν μόνο τις καρέκλες τους. Στη συνέχεια, ένα σκούρο κάλυμα τραβιέται και αποκαλύπτεται η έκπληξη. Εκτός από την σχεδίαση, άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η στιβαρότητα και το μεγάλο του μέγεθος. «Είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο περίμενα. Θα είναι εξαιρετικό για τις καθημερινές μου ανάγκες», λέει ο ενθουσιώδης φίλος από τη Γαλλία.

Με το νέο Tarraco, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Tarragona στις 18 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία λανσάρει ένα ακόμη νέο μοντέλο στα πλαίσια της μεγαλύτερης προϊοντικής επιθετικής πολιτικής και ολοκληρώνει τη γκάμα SUV που σήμερα αποτελείται από το Arona και το Ateca. Η επιθετική προϊοντική πολιτική της Seat ξεκίνησε το 2016 με το λανσάρισμα του Ateca, συνεχίστηκε το 2017 με το νέο Leon, τη 5η γενιά Ibiza και το νέο Arona crossover. Το νέο Tarraco θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ